Wimper lifting NIEUW

Geplaatst op 3-04-2017

Wimperlifting
Door middel van de lash lift behandeling worden uw natuurlijke wimpers gekruld. Dit resultaat blijft ongeveer 8 weken zichtbaar. De lash lift behandeling is natuurlijk ook mogelijk in combinatie met het verven van uw wimpers. Hierna zijn uw natuurlijke wimpers niet alleen mooi gekruld, maar ook diep zwart van kleur. Wimper lifting is toepasbaar op alle soorten wimpers op zowel korte als lange wimpers.
Wat is lash lifting?
Bij een lash lift behandeling worden de natuurlijke wimpers gelift door middel van siliconen vormpjes. Er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van wimperextensions. Uw wimpers krijgen een natuurlijke krul die ongeveer 6 weken blijft zitten. Doordat de vormpjes van siliconen zijn, krijgen de wimpers na de lift geen knik zoals wel het geval is bij het gebruik van een wimperkrultang. De lash lift behandeling is geschikt voor alle soorten wimpers en is niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers.