Microdermabrasie

In de salon werk ik met 2 verschillende soorten microdermabrasie:

 

* Diamanten micordermabrasie
* Kristal Microdermabrasie

 

Diamanten Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling met diamanten koppen,die een dun laagje pijnloos van de hoornlaag afslijpt.Door het afslijpen van dode huidcellen wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen en de doorbloeding gestimuleerd. Dit heeft een verjongend effect op de huid. U heeft onmiddellijk een gladdere en frissere huid, met verminderde rimpeldiepten

 

Kristal Microdermabrasie met kristallen worden de dode huidcellen van de opperhuid weggeslepen met fijne kristallen. De kristallen worden tegen de huid aan gespoten en tergelijkertijd werkt er een vacuumzuigkracht waardoor er een diepere peeling is dan met diamanten microdermabrasie. Daardoor komen de onderliggende huidlagen aan de oppervlakte, en ziet de huid er jonger uit, meteen is er een fijnere structuur en een gezondere teint.
Bovendien wordt de huid aangezet om nieuwe cellen, collageen en elastine te vormen en treed er aldus huidverjonging op.

 

Werkwijze
Voorafgaand aan een microdermabrasie behandeling vindt altijd een uitgebreid intake gesprak plaats. De huidtherapeut kan zo de huid goed beoordelen en een behandelplan opstellen. De behandeling met microdermabrasie wordt uitgelegd en er wordt een test met het apparaat op de onderarm gedaan. Ook worden de mogelijkheden van vergoedingen besproken en alle vragen van de patiënt worden beantwoord. Tijdens het intake gesprek wordt een afspraak gemaakt voor de eerste behandeling. Het is belangrijk dat u uw huid vanaf twee weken voor de behandeling niet meer blootstelt aan de zon of zonnebank. Verdere voorbehandelingen zijn niet nodig.

 

 

De Behandeling bestaat uit:

 

* Huidanalyse
* Reiniging van gezicht, hals en decolleté
* Onzuiverheden verwijderen
* Epileren
* Microdermabrasie
* Hyaluronic Serum
* Uitgebreide verstevigende massage
* Hyaluronic Masker
* Dag- of nachtverzorging
* Oogcremé

* Lichte Make-Up