IPL Ontharen

IPL Defintief Ontharen

sPTF+ gebruikt de nieuwste technologie voor flitstherapie. Deze technologie wordt aanbevolen door de huidige internationale medische en esthetische industrie. Geselecteerde kleuren werken in op huidproblemen zonder hierbij de huid te beschadigen.

PTF-technologie, dat een verbetering is van IPL, combineert lichtenergie met warmte-energie om een maximaal effect te bereiken. Het is een veilige en effectieve behandeling voor ontharen, huidverjonging, acne, pigmentproblemen, spider naevi en couperose.

Eindelijk een echte oplossing voor een voortdurend probleem.

Met de sPTF IPL + flits is  bewezen om duurzaam af te rekenen met overbeharing.
Het is wetenschappelijk aangetoond dat met IPL flitsen ongewenste haren op een efficiënte, veilige en comfortabele manier kan worden verwijderd.

De behandeling is vrijwel pijnloos.
Je kunt het vergelijken met een klein elastiekje dat tegen je aan schiet.
Alle lichaamsdelen kunnen worden behandeld.

 

Hoeveel behandelingen?

De groeicyclus van het haar bestaat uit drie fases:

* Groeifase (de anagene fase)
* Regressieve fase (de catagene fase/overgangsfase)
* De rustfase (de telegene fase)

De IPL flitsen zijn het meest actief op de haren welke in de groeifase zitten. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de groeifase zitten zijn er meerdere behandelingen nodig. Een nieuwe behandeling kan pas plaatsvinden wanneer het haar de groeifase heeft bereikt.
Tussen de behandelingen wordt een tussenpoos van 4 tot 8 weken aan- gehouden. Gemiddeld zijn er 5 tot 9 behandelingen nodig voor een goed eindresultaat.

IPL Ontharen

Prijs
IPL Bovenlip € 29,-
IPL Bovenlip en kin € 35,
IPL Oksels € 45,-
IPL Bikinilijn € 45,-
Onderbenen € 99
Bovenbenen € 99,-