Officieel Elleebana wimperstyliste

Geplaatst op 8-08-2018

 

Hoeraaa geslaagd!

Vanaf nu bied ik de populaire Elleebana wimperlift behandeling aan! Leg je krultang maar aan de kant. Met een 20 minuten durende professionele behandeling, heb je geweldig gelifte wimpers met resultaten van wel gemiddeld 6 weken.

Lees meer over deze behandeling door op de volgende link te drukken  –>   Wimperlifting

scale-150x150

 

 

ANBOS lidmaatschap

Geplaatst op 3-04-2017

Hoeraaa sinds 01-03-1017 is Nature Beauty Salon ook lid van de officiële brancheorganisatie ANBOS voor enkel gediplomeerde schoonheidsspecialisten!

Wimper lifting NIEUW

Geplaatst op 3-04-2017

Wimperlifting
Door middel van de lash lift behandeling worden uw natuurlijke wimpers gekruld. Dit resultaat blijft ongeveer 8 weken zichtbaar. De lash lift behandeling is natuurlijk ook mogelijk in combinatie met het verven van uw wimpers. Hierna zijn uw natuurlijke wimpers niet alleen mooi gekruld, maar ook diep zwart van kleur. Wimper lifting is toepasbaar op alle soorten wimpers op zowel korte als lange wimpers.
Wat is lash lifting?
Bij een lash lift behandeling worden de natuurlijke wimpers gelift door middel van siliconen vormpjes. Er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van wimperextensions. Uw wimpers krijgen een natuurlijke krul die ongeveer 6 weken blijft zitten. Doordat de vormpjes van siliconen zijn, krijgen de wimpers na de lift geen knik zoals wel het geval is bij het gebruik van een wimperkrultang. De lash lift behandeling is geschikt voor alle soorten wimpers en is niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers.

Nieuwe prijzen vanaf 1 januari 2017

Geplaatst op 2-01-2017

De afgelopen 7 jaar zijn mijn prijzen altijd gelijk gebleven. Helaas vanwege hogere inkoopsprijzen en inflatie verhoog ik vanaf 1 januari 2017 een aantal behandelingen.

Ook is er goed nieuws, bij sommige behandelingen is de officiële tijdsduur verlengd.

De prijzen zijn al bijgewerkt op de website en de nieuwe prijslijst kunt u binnenkort meenemen in e salon.

 

Huidverzorging

Geplaatst op 20-05-2015

Huid reinigen
‘s Morgens kun je de huid wassen met bijvoorbeeld een wasgel, (reinigingsmelk en toner in 1).
Voor de avond is het belangrijk om een reinigingsmelk/cleanser met toner/tonic te gebruiken. Deze verwijderen alle slechte invloeden van buitenaf die na een dag op onze huid kleven.

Nareinigen
Water spoelt de reinigingsmelk/cleanser niet weg. Om ervoor te zorgen dat alle restjes reinigingsmelk/cleanser volledig verwijderd worden gebruiken wij een toner/tonic. Deze toner/tonic zorgt ervoor dat alle restjes reinigingsmelk/cleanser zorgvuldig en intensief worden opgelost. Hierdoor wordt de huid hersteld en klaar gemaakt voor de verzorgende dag- of nachtcrème.

Beschermen
Zoals gezegd heeft onze huid te maken met slechte invloeden van buitenaf. Om onze huid daartegen te beschermen gebruiken wij een dagcrème. De dagcrème houdt het vocht binnen en het vuil buiten.

Verzorgen
Als wij slapen, is onze huid op een andere manier actief dan overdag. Daarom is het noodzakelijk voor de nacht een nachtcrème te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat onze huid de schade kan herstellen van de slechte invloeden van overdag.